Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.alexander-kindergarten.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conţinutului site-ului

Alexander Kindergarten deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Alexander Kindergarten, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Accesul și utilizarea paginilor website-ului www.alexander-kindergarten.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor.

Informațiile prezente sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii Alexander Kindergarten pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul Alexander Kindergarten nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Alexander Kindergarten.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile Alexander Kindergarten, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

Alexander Kindergarten are intenția de îndruma și de a ajuta în implementarea cât mai corectă a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Comunicarea cu vizitatorii site-ului

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formular de contact.

 

Ai nevoie de mai multe informații?
Contactează-ne sau fă-ne o vizită.

0729 122 768

Program

Luni – Vineri:
07:30 – 19:00

Str. 23 August, nr. 133-135
Otopeni

Galerie

Urmărește-ne și pe Facebook

© 2021 – powered by Gonliner