Cine suntem

Alexander Kindergarten

O grădiniță este prima experiență a copilului tău departe de tine. Noi ne asigurăm că această tranziție de la casă la școală este un proces plăcut pentru cei mici. Activitățile diverse asigură o dezvoltare armonioasă a copiilor într-un mediu sigur pe care aceștia îl îndrăgesc.

Ce facem

Dezvoltare și educație

Alexander Kindergarten este o unitate avizată Chilhood Potențial Montessori. De asemenea, activitățile pe care le desfășurăm în cadrul grădiniței sunt conforme cu programa pentru învățământ preșcolar elaborată de Ministerul Educației. Așa cum prevede „Curriculumul pentru educație timpurie” elaborat de Ministerul Educației Naționale în anul 2019, finalitățile educației timpurii au în vedere o abordare holistică, vizând cele cinci domenii ale dezvoltării copilului.

#heathyfood

Alimentație sănătoasă

Pentru că alimentația la această vârstă are un rol important, meniul zilnic la Alexander este de tip #healthyfood. Asigurăm și variante de meniu fără gluten, vegan sau vegetarian. Toate preparatele sunt gătite prin fierbere sau coacere, doar din ingrediente naturale, pâinea inclusă în meniul nostru este din grâu integral ecologic, nu folosim zahăr alb, aromatizăm preparatele doar cu condimente naturale, folosim carne de pui și curcan doar de la furnizori care întrunesc toate condițiile de siguranță alimentară, folosim multe cereale integrale, o varietate de leguminoase cu mare valoare nutritivă.

Ce oferim

Mediu captivant și sigur

Am proiectat cu atenție spațiile de joacă interioare și exterioare special pentru cine pășește în grădinița noastră. Avem o multitudine de resurse pentru a stârni imaginația copilului tău, perfect concepute pentru vârsta și stadiul de dezvoltare al acestuia. Spațiile noastre interioare și exterioare oferă timp pentru joc neîntrerupt, antrenează toate simțurile și invită la explorare. Acestea sunt concepute pentru a-și întreba, a crea și a-și testa ideile și pentru momentele active și liniștite.

0
Copii fericiți
0
Ore de studiu
0
Mese sănătoase pe an
0
Lecții pe an
Galerie

Activitățile noastre

Ai nevoie de mai multe informații?
Contactează-ne sau fă-ne o vizită.

0729 122 768

Program

Luni – Vineri:
07:30 – 19:00

Str. 23 August, nr. 133-135
Otopeni

Galerie

Urmărește-ne și pe Facebook

© 2021 – powered by Gonliner